Jdi na obsah Jdi na menu
 


tábor 2010 Dolní Nětčice

DOLNÍ NĚTČICE 2010

 

Letní tábor pod vedením hlavního vedoucího Karla.
Do této táborové základny se vracíme a dobře tak víme co nás čeká a můžeme tak plně počítat při plánování cfelotáborové hry s jejím okolím a využitelností. Jak jsem již zvyklí táborová základna vybavena stany s podsadou a velkou dřevěnou jídelnou s kuchyně a s koupelnou se sprchami.
Jak je naším zvykem tábor pro děti začíná budíčkem, rozvičkou, čištěním zubů a raní hygienou, stravováním pětkrát denně ( snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře), stálým pitným režimem, večerní hygienou a večerkou.
Celotáborová hra s názvem "Policejní akademie" se dětem líbila a děti si na táboře seznámily s policejní prací a v duchu celotáborovky mezi sebou soutěžily ve sportovních i vědomostních hrách. Zkoušeli snímat otisky prstů, vyšetřovat policejní případy, hledat stopy a indicie k vyluštění úkolů a mnoho dalšího. Mimo celotáborovou hru se v průběhu tábora vedoucí věnovali i tématům, která s policejní prací souvisejí. Děti diskutovali o tématech, týkajících se problému šikany, drog, Atd... Děti si vyzkoušely jak by řešily problémové situace, do kterých by se mohly někdy dostat a společně s vedoucími hledaly nejlepší řešení z nich.
Samozřejmostí je opět naše tradiční vaření si oběd na ohni, soutěžení v tradiční a netradiční olympiádě, opékání vuřtů, stezka odvahy, koupání v rybníce, a návštěva několik památek a hradů s možností nákupů. V neposlední řade diskotéky a další program pri nepříznivém počasí, jako Miss a Misák, někdo má talent, atd...
 
 

 


Poslední fotografie


Kontakt

Robin Pavlíček hl. vedoucí tábora

Most

775109735

paromo@seznam.cz



Statistiky

Online: 1
Celkem: 88581
Měsíc: 1714
Den: 34